Adress

Fullerö Backe 113,
755 94 Uppsala

Ring oss

Kontakta oss

Inga frågor är dumma

Kontakta oss

Uppsala

Huvudverkstad

Fullerö Backe 113, 755 94 Uppsala

Arlandastad

Endast: Motoroptimering, A-Traktor programmeringar, Reparation Bilelektronik

Maskingatan 17c, 195 60 Arlandastad

Stockholm

Endast: Motoroptimeringar

Öppnar i Februari

F.A.Q.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar en motoroptimering?

Tiden det tar för en motoroptimering skiljer sig från bil till bil, vad för setup du har och dina önskemål mm. Men för steg 1 får man räkna med ungefär 4-5 timmar då allting görs manuellt i mjukvaran av oss. Kan även gå fortare eller ta längre tid. Kontakta oss för mer information om just din bil.

är en motoroptimering skadlig för min motor?

Då våran mjukvara görs manuellt till just din bil så säkerställer vi alltid att alla värden och att allting är korrekt efter en optimering. Vi felsöker din bil före vi börjar arbeta med den och även efter för att säkerställa att det inte är några konstigheter. Därför kan vi garantera att vår mjukvara är säker för din motor.

Kan ni göra motoroptimering på alla bilar?

Självklart kan vi ta fram mjukvara till en bil vi inte har haft tidigare, men kan därför inte ge dig uppgifter om exakta effektuppgifter i förväg. Är det någon som har färdig mjukvara till alla bilar så är den oftast inte testad!

Vad är skillnaden på motoroptimering vs effektbox?

En effektbox kopplas oftast in i bilens elsystem som ”manipulerar” vissa värden och kan därför ställa till med mer problem än nytta. Med en motoroptimering ändrar vi alla nödvändiga mappar i bilens mjukvara för att allting ska fungera korrekt.

Garantier vid motoroptimering?

Vi lämnar 3 års garanti på våran mjukvara, vilket innebär att ifall det är något uppenbart fel som orsakats av vår mjukvara så står vi för de skador som uppkommit!

Fått högre effektsiffror från ett annat företag?

Toppeffekten är inte allt, det viktiga är hur bra mjukvaran är för att få en jämn fin effektkurva. Vi har sett ett flertal mjukvaror som haft en något högre toppeffekt, men där bilen varit helt orkeslös i låg/mellan registret till skillnad från vår mjukvara. Vi garanterar att vår mjukvara presterar den effekt vi uppger!

Varför skiljer det så mycket i pris?

Vi är möjligtvis något dyrare än vissa och det beror på att vi lagt ned mycket tid på våra mjukvaror samt gör allting för hand. På vissa bilar är det ett hundratals mappar som ska ändras och det tar tid! Samt så ingår vår service, support, felsökning mm i priset!

Märker besiktning att bilen är optimerad?

Bilbesiktningen har inte den utrustning som krävs för att se att bilen är optimerad. Sålänge man inte har rensat/tagit bort partikelfilter/katalaysator så är det inga problem! Då mjukvaran är framtagen för att klara av alla avgaskrav med mera.

Since 2020

Om oss

Vi är en liten bilverkstad som inriktar oss på tuning samt styling av bilar. Vi utför motoroptimeringar, växellådsoptimeringar, tar fram mjukvaror för specialprojekt och mycket mer. Vi utför även större ombyggnationer av din bil, säljer samt monterar tuning/styling delar från ett flertal leverantörer. Vi utför även vanlig service samt reparationer på bilar. Exklusivt är det ord som kopplas till oss.

Adress

Fullerö Backe 113, 755 94 Uppsala

Ring oss